Ijzerwaren

Hang- en sluitwerk
Met gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak verkleinen. Veilig wonen en werken door de juiste voorzorgsmaatregelen betekent ook prettig wonen en werken. Onze adviseurs leggen precies uit waar u op moet letten en geven een advies op maat. Daarbij houden ze rekening met uw wensen, de situatie ter plekke en het beschikbare budget.

Tegenwoordig gaat het bij hang- en sluitwerk al lang niet meer alleen om het beveiligen van de woning. Ook in het interieur wordt tegenwoordig steeds meer belang gehecht aan goed bij de sfeer van het interieur passend hang- en sluitwerk. Van moderne deurklinken tot retro industriële schuifdeursystemen, het is tegenwoordig allemaal leverbaar.
Voor de toegangscontrole van uw pand kunt bij ons terecht voor één losse cilinder of voor een compleet sleutelplan. Verenigingen van Eigenaren en bedrijven weten de weg naar ons te vinden voor het beheren en leveren van complete sleutelsystemen tegen concurrerende prijzen.

Bevestigingsmaterialen
Casteleijn’s IJzerhandel levert een grote hoeveelheid bevestigingsartikelen in alle soorten maten, vormen en materialen. Hiervoor werken we samen met specialisten in de markt van bevestigingsmaterialen en gerelateerde producten. Specialisten die kwaliteit en innovatie op nummer 1 hebben staan. De betrouwbaarheid van de verbindingen is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen en essentieel voor de veiligheid. Ook op langere termijn. Talloze ontwerpers gebruiken de uitdrukking ‘Less is More’. Toch is “Less” niet altijd “More”. Zo ook in het geval van bevestigingsmaterialen. Van houtschroef tot ketting en van studbolt tot veerring, we leveren het allemaal.

Kluizen, sleutelkasten en brievenbussen
Vrijwel de meeste particulieren en bedrijven zijn tegenwoordig verzekerd tegen de materiële schade bij brand of inbraak. Daarmee krijgt u echter uw kostbaarheden of belangrijke documenten niet terug. Daarom is het verantwoord en veilig opbergen van alle soorten onvervangbare zaken zoals hypotheekakten, verzekeringspapieren, administraties en contracten een logische keuze. Zowel voor bedrijven als particulieren. Casteleijn’s IJzerhandel is u hierbij graag van dienst. Met een ruime keuze aan brandkasten én met advies op maat.

Sleutelbeheer is een steeds belangrijker onderdeel van de toegangscontrole binnen bedrijven, verenigingen en zelfs thuis. Sleutelkasten in alle vormen en maten zijn dan ook een gestructureerde oplossing in alle denkbare situaties.

Een brievenbus is, ondanks dat tegenwoordig steeds meer per e-mail gaat, nog steeds een must. Zo worden voor u bestemde poststukken veilig en droog bewaard. Kies er een die bij de stijl van uw woning of bedrijfsruimte past.