Gereedschappen

Goed gereedschap is het halve werk. Elke vakman zal dat beamen. Casteleijn’s IJzerhandel verkoopt een breed assortiment van geselecteerde topmerken. Deze merken staan garant voor de beste prestaties op de werkvloer. Voor elke klus het juiste gereedschap. Van accuboormachines voor het snelle bevestigingswerk tot professionele slijpmachines. Van boren tot VDE geïsoleerde tangen.

Weet u niet welk gereedschap het beste past bij uw klus? Vraag dan advies aan een van onze medewerkers specialisten.
Handgereedschappen

Hand bediende gereedschappen vormen veelal de basis voor elke professional. Handgereedschappen zijn er in grote verscheidenheid . U kunt hierbij denken aan ponsgereedschap, smeergereedschap, snijgereedschap en reparatiegereedschap.

Elektrische gereedschappen
Elektrische gereedschappen zijn de basis voor efficiënt en krachtig werken. De machines besparen veel tijd door hun enorme prestaties. Door de kwalitatief hoogstaande en innovatieve merken bent u verzekerd van het beste materiaal voor elke klus. Wij leveren onder andere Metabo, Makita en Fein. Speciaal voor modelbouwliefhebbers voeren wij het merk Proxxon. De genoemde merken staan garant voor de kwaliteit en service die wij u willen bieden.

Meetgereedschappen
‘Meten is weten’ is een gevleugelde uitspraak. Of het om micrometers of ampères gaat, meten staat vaak aan de basis van alle klussen. Precisie is hierbij de basis. Daarom is er een breed assortiment meetgereedschappen van gerenommeerde fabrikanten leverbaar. Van duimstok tot passer. Van diktemeter tot drukmeter. Van waterpas tot paslood. Maar ook digitale multimeters en lasermeetgereedschappen vallen binnen het veelzijdige leveringspakket van Casteleijn’s IJzerhandel.

Verspanende gereedschappen
In één keer goed verspanen. Keer op keer. Dat lukt alleen met betrouwbaar gereedschap van topkwaliteit. Met de door ons gevoerde merken heeft u die kwaliteit in handen en zijn uw mogelijkheden werkelijk onbegrensd. U bent verzekerd van precisie en hoge standtijden. Zelfs in hoogwaardige materialen verspaant u met deze gereedschappen optimaal.

Houtbewerking
Hout is een van de veelzijdigste materialen ter wereld. Om hout goed te kunnen verwerken zijn veilige, ergonomische en scherpe gereedschappen van belang. Niet alleen ideaal voor precisiewerken, maar ook voor grove en zware werkzaamheden. Duurzame prestaties worden keer op keer geleverd door de gereedschappen van de door ons gevoerde kwaliteitsmerken. Van zagen en schuren tot beitelen en snijden.

Pneumatische gereedschappen
Door perslucht aangedreven gereedschappen treffen we op veel plekken in de industrie aan. Het heeft veel voordelen in het gebruik waarvan de hoge bedrijfszekerheid, ergonomie en veiligheid op de werkplek een aantal van de belangrijkste aspecten zijn. Op werkplekken waar elektriciteit en vonken niet gewenst zijn is perslucht ideaal. Omdat perslucht overal is te produceren en makkelijk te distribueren is het voor veel toepassingen een zeer geschikte keuze.